Ljetovanje u Dubrovniku od 2013. postaje bogatije uz nove hotele

Dubrovačka Rivijera vrlo je zanimljivo područje koje godišnje posjeti velik broj turista koji su oduševljeni ponudom. Od ove godine ponuda postaje još veća, a ako ste do sada koristili Dubrovnik  last minute ponude, vrijeme je da počnete planirati unaprijed budući da su pokrenuti veliki radovi i planovi od 2013. godine, koji će vam osigurati vrhunsku ponudu.

Hotel Astarea i Hotel Mlini

Na tek 11 kilometara udaljenoj lokaciji od Dubrovnika smjestilo se predivno turističko mjesto Mlini koje privlači mnogobrojne turiste svojim prirodnim ljepotama, kristalno čistim morem i vrhunskom gastronomskom ponudom. Od 2013. godine ponuda će se proširiti i na nove smještajne kapacitete, čime će ova destinacija postati omiljeno odredište za obiteljske i druge vrste odmora. Naime, u hotelu Astarea već je započela rekonstrukcija bazenskog kompleksa, ugostiteljskih objekata, eksternih i unutarnjih zahvata kojima će se hotel dovesti na kvalifikaciju 4 zvjezdice. S druge strane, Hotel Mlini dovest će se na jednu sasvim novu razinu s početnim rušenjem i gradnjom modernog butique hotela 4 zvjezdice što je za naselje Mlini iznimno kvalitetan projekt, a za turiste nova oaza odmora. Mlini će time postati i vrhunska hotelska destinacija uz prirodne ljepote koji će godišnji odmor učiniti posebnim i jedinstvenim.

Dubrovački hoteli na lokaciji Srebreno

Turistički objekti oštećeni tijekom Domovinskog rada bit će srušeni i ponovno izgrađeni kako bi se osigurali kvalitetni hotelski kapaciteti i vrhunska ponuda za goste. Postojeći Hotel Orlando tako će biti srušen, a pristupa se izgradnji novog kompleksa hotela s 4 zvjezdice s mnogim popratnim sadržajima koji će biti odlično rješenje za turiste, ali i lokalno stanovništvo koje s nestrpljenjem očekuje novosti. Postojeće vile na lokaciji će se renovirati, čime će se nadopuniti cjelokupna hotelska priča. Na navedenoj je lokaciji planirana izgradnja i luksuznih apartmana uz trgovački centar te garažna i parkirna mjesta. Za razne želje i zamisli planiranja godišnjeg odmora ili poslovnih  putovanja, hotelske lokacije osigurat će sve što je potrebno za iznimno kvalitetnu turističku destinaciju.

Dubrovačka rivijera je i do sada bila vrlo traženo odredište za mnoge prilike, od ljetovanja, obiteljskih druženja, konferencijskih sastanaka, pa sve do vjenčanja i drugih svečanih prigoda. Rekonstrukcijama i izgradnjom, ova će destinacija postati još poželjnija. Vodite računa, da već od ovogodišnje sezone možete uživati u Mlinima, bilo da rezervirate jednu od first minute ili last minute Dubrovnik ponuda. Ljetovanje će postati poseban doživljaj, a vremenska prognoza Dubrovnik bit će jedino o čemu trebate voditi računa.

Leave a Reply