dubrovnik mlini

Oaza za slavne: Tko je sve posjetio Dubrovnik

Kada bismo vas pitali znate li koji grad u Hrvatskoj poznate zvijezde najviše posjećuju – zasigurno biste odgovorili Dubrovnik. Budući da je lista slavnih koji su uživali u gradu omeđenom tradicionalnim zidinama iznimno duga, zasigurno biste bili u pravu. Ako niste sigurni tko je sve prošetao Stradunom, donosimo vam kratki popis…

Zavirimo u povijest dolazaka

Grad Dubrovnik posjetili su mnogi holywoodski glumci, pjevači, sportaši, modne ikone te kraljevi i prinčevi. Na listi ljubitelja dubrovačke baštine, atmosfere koja vlada povijesnim ulicama te jedinstvenih mediteranskih specijaliteta nalaze se Richard Lavljeg Srca, Wallise Simpson, princ Edward, Elizabeth Taylor, Richard Burton, Michael Douglas i Cathere Zeta Jones, Richard Gere, Nick Nolte, Tom Cruise, Kevin Spacey, kralj mode Valentino, norveški kraljevski par kraljica Sonja i Harald V., John Malkovich, Eduardo da Silva, Luka Modrić, Roman Abramovič, Bill Gates te mnogi drugi. Slavni posjetitelji često plove Jadranom svojim jahtama, a kao svoju luku i utočište, gdje se zadržavaju i opuštaju, odaberu upravo najjužniji grad koji se zrači posebnom energijom. Svi koji su posjetili Dubrovnik oduševili su gradom, ljudima, kulturnom baštinom i jedinstvenom ponudom, a nerijetko se svak godine iznova vraćaju. Biste li se i vi pridružili ovoj eliti na svom slijedećem godišnjem odmoru?

Rezervirajte hotel u Dubrovniku

Ako ste već počeli planirati svoj novi godišnji odmor, bio on jesenski, zimski ili tek idući ljetni, Dubrovnik je destinacija koja će vas oduševiti i zauvijek urezati u pamćenje. Pravo je vrijeme da pogledate koji hoteli u Dubrovniku nude smještaj koji vam odgovara i koji će vam osigurati sve ono što vam je potrebno. Idealna oaza za godišnji odmor je mjesto Mlini kraj Dubrovnika, u kojem se smjestio kompleks Dubrovnik Riviera Hotela, koji će vam osigurati pravi mediteranski odmor sa svim pogodnostima koje će vam zatrebati. Uz vrhunski smještaj, gastronomsku ponudu i zanimljive popratne sadržaje, Mlini su smješteni tek nekoliko kilometara od starog grada, pa vrlo jednostavno možete stići do svih znamenitosti koje želite razgledati. Kombinirajući miran i ugodan boravak u hotelu s bogatom gradskom ponudom, osigurat ćete si jedinstven odmor koji ćete rado ponoviti.

Ako još uvijek razmišljate da ‘pobjegnete’ od svakodnevice i opustite se u jedinstvenom gradu koji su posjetile mnoge poznate osobe, Dubrovnik je idealna lokacija koju možete odabrati. Izaberite neku od last minute ponuda ili jednostavno isplanirajte duži boravak već za slijedeću sezonu i osigurajte si odmor iz snova.

Leave a Reply