dubrovnik card

Uz Dubrovnik Card izaberite jednostavniji i zanimljiviji boravak u Dubrovniku

Ako ste u potrazi za zanimljivom destinacijom na kojoj ćete provesti zimske praznike, Dubrovnik je idealan izbor. Prekrasan grad s dugom povijesti, jedinstvenom tradicijom i očaravajućim znamenitostima koje se stapaju s prirodom. Nakon što izaberete smještaj u Dubrovniku, posjetite web stranice turističke zajednice te online kupite Dubrovačku karticu koja će vam osigurati ulaze u kulturno-povijesne znamenitosti, kao i popuste u restoranima i trgovinama.

Ulaznice za osam znamenitosti

Ovisno o vremenskom periodu koji namjeravate provesti u gradu podno Srđa, izabrati možete dnevnu, trodnevnu ili tjednu karticu koja će vam osigurati mnogobrojne pogodnosti. Jedna od njih je i ulazak u osam znamenitosti kao što su Dom Marina Držića, Etnografski muzej Rupe, Galerija Dulčić-Masle-Pulitika, Gradske zidine, Knežev dvor, Pomorski muzej, Prirodoslovni muzej te Umjetnička galerija Dubrovnik. Kupnjom Dubrovačke kartice ostvarit ćete i pravo na besplatnu vožnju gardskim autobusnim prijevoznikom kako biste bezbrižno mogli razgledati sve kutke grada, u čemu će vam pomoći i besplatan turistički vodič s planom Dubrovnika i okolice. Dobit ćete sve potrebne informacije na jednom mjestu, a obilazak Dubrovnika i upoznavanje sa zanimljivim povijesnim pričama i ličnostima postat će vrlo jednostavno i zanimljivo. Ako karice kupite online, za dnevnu ćete izdvojiti 135 kuna, za trodnevnu 180 kuna i za tjednu 225 kuna, a ukupne uštede koje imate koristeći karticu bit će i do 40%.

Izaberite hotel za kvalitetan odmor

hotel astarea

U blizini Dubrovnika smješteno je malo pitoreskno ribarsko mjesto koje pruža priliku za miran i kvalitetan odmor. U tom okruženju smjestio se i Hotel Astarea u kojem možete izabrati jednu od soba ili apartmana s pogledom na otvoreno more i otočiće ili na park u kojem ćete uživati u mediteranskim mirisima. Očekuje vas bogata ponuda i mnogobrojne pogodnosti poput gastronomske ponude u restoranima i barovima, zatvoreni bazen s grijanom vodom, spa i wellness ponuda masaža i fitness aktivnosti, sportske aktivnosti poput stolnog tenisa i biljara, trgovina, frizerskog salona te mnogobrojnih drugih pogodnosti. Odmor od svakodnevnih poslovnih i privatnih obaveza u ovom će rajskom okruženju biti pravi izbor za povratak izgubljene energije.

Doživite Dubrovnik uz udoban smještaj u prekrasnom okruženju te razgledavanje i upoznavanje mnogobrojnih zanimljivih priča koje će vam ispričati znamenitosti, povijesne građevine, skulpture, običaji te druga dubrovačka baština. Ovu zimu iskoristite na poptpuno drugačiji način i posjetite ”biser Jadrana” koji će vas očarati i osigurati vam godišnji odmor iz snova.

Foto: dubrovnikcard.com screenshot

Leave a Reply