Zalazk sunca i miris mora: Ville Mlini kao jedinstven izbor za odmor u rujnu

Dubrovnik je, kao ”biser Jadrana”, jedna od najljepših destinacija za odmor iz snova, a uz izvrstan smještaj posjetiteljima se pruža jedinstveno iskustvo kojem se svi iznova vraćaju. Ukoliko ga niste posjetili ovog ljeta ili se jednostavno još jednom želite vratiti u ovaj grad unutar zidina, u Villama Mlini osigurana vam je posebna ponuda koja će rujan učiniti zanimljivim i posebnim, a vaš posjet ovom mediteranskom gradu upotpuniti mnogim pogodnostima.

Apartmani uz more i vanjski bazen

Kada se spomene smještaj u Dubrovniku, najbolji izbor uvijek je onaj uz more i okolnu mediteransku prirodu koja pruža poseban osjećaj i vrhunski odmor. Buđenje uz izlazak sunca, popodnevni odmor uz čašu vina na balkonu i miris mediteranskog bilja te zalazak sunca uz ukusnu večeru, opisuju jedinstven odmor, koji će svakog gosta ostaviti bez daha. Upravo navedeno osiguravaju apartmani Villa Mlini, koji s privatnim terasama, gostima pružaju odmor iz snova. Uređeni u mediteranskom stilu upotpunjuju doživljaj koji će vas obuzeti odmah nakon dolaska. Rezervirajte svoj smještaj, ”ostavite” iza sebe sve svoje obaveze, poslovne zadatke i probleme te se opustite i provedite idiličan i jedinstven odmor u pitorsktnom mediteranskom mjestu. Uz prekrasan krajolik, apartmani se prostiru na različitim veličinama četvornih metara te su opremljeni kako bi vama pružili što ugodniji boravak, uz sve potrebne pogodnosti, poput sušila za kosu, kozmetike u kupaonici, radio uređaja i direktne telefonske linije, LCD televizora u dnevnoj i spavaćoj sobi, mikrovalne pećnice, aparata za filter kavu ili sefa. Za one koji žele uživati u pogledu, ali ne žele kupanje u moru, rezerviranje apartmana u Villama Mlini osigurava i mogućnost korištenja vanjskog bazena hotela Astarea, u neposrednoj blizini, ali i unutarnjeg bazena, saune, fitness i wellness ponude te masaže sa potpuno opuštanje. Kako bi svoj odmor u potpunosti upotpunili, uživati možete i u gastronomskim specijalitetima. U a la carte restoranu Konoba Astarea, smještenom tek par metara od plaže i šetnice, možete uživati u dalmatinskoj kuhinji i vrhunskim tradicionalnim dubrovačkim specijalitetima. Uz svijeće, laganu glazbu i šum mora, večera u ovom restoranu ostavlja poseban dojam na svakog gosta. Uz Astareu, rezervirajući smještaj u Villama Mlini, možete se opustiti i uživati u Piano baru, Pizzeriji Mlini te novoizgrađenom Lounge baru i restoranu Oleander, koji će vam ponuditi velik izbor laganih zalogaja, svježih napitaka i koktela, a u večernjim satima ispred terase možete uživati u živoj glazbi i plesu na travnjaku. Posebne ponude osmišljene su kako bi vaš boravak bio što opušteniji, a vi što zadovoljniji, stoga je svaki detalj pomno odabiran i pripreman za vas.

Rujan kao idealan mjesec za odmor

Iako su srpanj i kolovoz najčešći izbor za godišnje odmore, rujan je izvrstan izbor za odmor i prikupljanje energije koja vam je potrebna za ostatak godine. Vremenski uvjeti u rujnu posljednjih godina privlače sve veći broj turista, budući da su temperature zraka ugodnije no u prethodna dva mjeseca, a temperature mora dovoljno tople za svakodnevna kupanja i aktvnosti. Manji broj turista osigurava mirniji odmor, a razgledavanje grada postaje individualnije i posebnije. Posebni doživljaji grada Dubrovnika, okolna mjesta i malo ribarsko mjesto Mlini, uz jedinstven smještaj i ugodan boravak, osigurat će ugodan odmor pred sam kraj ljeta.

Leave a Reply