Dočekajte Novu 2014. godinu u zabavnoj atmosferi u Dubrovniku

Elegana haljina i visoke potpetice, odijelo i ulaštene cipele, prijatelji i zabava, šampanjac u ponoć te iskrene čestitke za sretnu i uspješnu nadolazeću godinu… Asocijacije su vas zasigurno navele da pomislite na doček Nove 2014. godine. Jeste li već odlučili gdje ćete provesti tu najvažniju noć u godini? Hoteli u Dubrovniku pripremili su jedinstvene ponude upravo za vas!

5, 4, 3…

…2, 1!! Sretna Nova godina!! Zasigurno se već možete zamisliti kako u zabavnom pokruženju, uz glazbu i prijatelje, nazdravljate, plešete i uživate u cjelokupnom okruženju. U Hotelu Astarea pripremili su upravo jednu takvu zanimljivu ponudu koja će vam se zasigiurno svidjeti. Svečani novogodišnji program s izvrsnom živom glazbom, plesom i jedinstvenim gastronomskim delicijama pravi su izbor za sve koji u novu godinu žele ući na jedan poseban način.

Doček Nove godine i odmor

Uz samu zabavnu večeru s kojom ćete dočekati ulazak u 2014. godinu, lijepo je odmoriti i opustiti se u okruženju hotela. Hotel Astarea osigurava jedinstven smještaj u Dubrovniku, a prednosti koje su vam osigurane upotpunit će cjelokupni dojam. Od ranog check ina, preko boce vina i košare svježeg voća u sobi na dan dolaska, do kasnog check outa. U rezrevacijski paket ju uključena svečana novogodišnja večera, ali i kasni novogodišnji ručak, korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, 10% popusta na wellness usluge, 10% popusta na a la carte restoran Astarea, besplatan parking, kao i besplatan Wi-Fi na recepciji hotela. Od 27. prosinca do 3. siječnja iskoristite ove posebne ponude te uživajte u najljepšem gradu na samom jugu Jadrana.

Ulicama Dubrovnika

Unatoč zimskom godišnjem dobu, prosinac i siječanj u Dubrovniku pružaju prekrasno sunčano okruženje u kojem možete uživati te se kvalitetno odmoriti. Dovoljno je samo napomenuti da Dubrovnik ima 260 sunčanih dana godišnje, a temperature za šetnju bivaju iznimno ugodne. Hotel Astarea u Mlinima udaljen je tek desetak kilometara od Dubrovnik pa je šetnja ulicama Starog grada nadohvat ruke. Kroz Vrata od Pila uđite na Stradun, razgledajte Veliku Onofrijevu česmu, malu Onofrijevu česmu, palaču Sponzu, crkvu sv. Vlaha ili Knežev dvor. Iskoristite vremenske uvjete (kada nema velikih vrućina) te se popnite na zidine s kojih se pruža prekrasan pogled na otvorenu more, okolicu i Elafitsko otočje. Nakon šetnje i razgledavanja možete se počastiti nekim od dubrovačkih specijaliteta koje će vam poslužiti u ugostiteljskim objektima i restoranima. Na taj način, ulazak u novu 2014. godinu bit će u potpunosti ispunjen i sretan, točno onakav kakav vam želimo i njen ostatak. Sve najljepše!

Leave a Reply