Dočekajte Novu godinu u prekrasnom Dubrovniku

Proslava i doček Nove godine pomno se planiraju kako bi bili što zabavniji i što posebniji. Nerijetko izbor padne na jednu od poželjnijih i popularnih destinacija i gradova među kojima je i grad Dubrovnik. Iskoristite stoga jednu od Dubrovnik last minute ponuda, otputujte na krajnji jug Hrvatske te sa svojim prijateljima dočekajte 2013. godinu.

Posebna ponuda hotela Astarea

Kako biste veselo ”zakoračili” u novu 2013. godinu, hotel Astarea je pripremio posebnu ponudu u kojoj ćete osigurati smještaj u Dubrovniku, zabavu i vrhunsku gastronomsku ponudu. Rezervirate li svoj boravak u hotelu od 29. prosinca do 3. siječnja, očekuje vas bogat paket koji uključuje rani check in, piće i poklon dobrodošlice, svečanu novogodišnju večeru uz živu glazbu, čašu pjenušca te kasni novogodišnji doručak. Kako bi ostali dani bi ispunjeni, ovaj vam je hotel u Dubrovniku, odnosno njegovoj neposrednoj blizini, osigurao mogućnost korištenja unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom, 10% popusta na wellness usluge, 10% popusta na A la carte specijalitete u restoranu Astarea te besplatan WiFi na recepciji hotela. Rezervirajući ovaj paket možete izbrati s kojim prijevoznim sredstvom želite doći, ovisno o vašim preferncijama, a hotel je osigurao parkirno mjesto za vaš automobil, kao i kasni chek out kako bi vaš odmor bio što duži i posebniji.

Dubrovačke znamenitosti za uživanje u 2013.

Nakon cjelonoćne zabave, plesa i uživanja u jelima i pićima koje će za vas pripremiti stručno kulinarsko osoblje, uživajte i čarima koje pruža ovaj grad i njegova okolica. Hotel Astarea smješten je u Mlinima, malom mjestu koje je od Dubrovnika udaljeno tek 11 kilometara, pa stoga nakon šetnje u zimskom i novogodišnjem ozračju kroz prekrasno naselje uz more, odvojite svoje vrijeme za razgledavanje samog grada. Razni ukrasi po tradicionalnim građevinama daju poseban ugođaj u kojem možete uživati razgledavajući primjerice crkvu sv. Vlaha, Knežev dvor, Onofrijeve fontane ili penjući se na gradske zidine s kojih se pruža prekrasan pogled na grad i okolicu te otvoreno more i otoke. Posebne zimske čari u jedinstvenom i tradicionalnom gradu koji će vas svojim običajima i kulturom ostaviti bez daha. Zima u gradu na moru je sama po sebi zanimljivo iskustvo, koje popraćeno blagdanskim i novogodišnjim raspoloženjem postaje doživljaj koji ćete pamtiti kako na fotografijama tako i željom da se ponovno vratite.

Stoga, ne dvojite, osigurajte si smještaj u Dubrovniku i posebnu ponudu hotela Astarea kako bi Nova godina bila poseban doživljaj te kako biste s novim željama i odlukama ušli u 2013. godinu u jedinstvenom okruženju s vašim najdražima.

Leave a Reply