Iskoristite Dubrovnik last minute ponudu i zaigrajte bridge

Jesen u Dubrovniku je vrlo ugodna i zanimljiva, a ove godine popraćena je dodatnim zanimljivostima od kojih se ističe bridge turnir u hotelu Astarea u Mlinima. Iskoristite posebnu ponudu, koju je pripremio ovaj hotel, te zaigrajte za pobjedu i osigurajte smještaj u jedinstvenom okruženju uz posebne cijene.

Smještaj u Dubrovniku

Hotel u Dubrovniku je za sve ljubitelje zanimljive kartaške igre pripremio posebnu ponudu koja osigurava posebne cijene smještaja. Naime, u razdoblju od 16. do 18. studenog u hotelu Astarea se održava bridge turnir za čije se sudjelovanje možete prijaviti i osloboditi svoj natjecateljski duh. Hotel Astarea osigurava smještaj u komfornim sobama s balkonom i pogledom na more na bazi noćenja s doručkom, a moguća je i nadoplata za polupansion i puni pansion. Ukoliko želite dio vremena odvojiti za rad, na recepciji hotela možete dobiti besplatan WiFi, dok se s druge strane možete i odmoriti u grijanom unutarnjem bazenu s morskom vodom. Hotel Astarea ugodna je oaza u mirnom mjestu u neposrednoj blizini Dubrovnika koja nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja za sve članove obitelji, stoga iskoristite ovu jesen za odlazak na poseban izlet u kojem možete uživati, ali se i igrati.

Što je bridge?

Veliki znalci i ljubitelji ne trebaju posebno objašnjenje za navedenu igru, no dovoljno je samo kazati kako je bridge kartaška igra koju igraju četiri igrača s po dva suprotstavljena para. Natjecatelji igraju s 52 karte koje im dijeli djelitelj u smjeru kazaljke na satu. Karte se dijele jedna po jedna, a igra je podijeljena na dva dijela, licitaciju i odigravanje. Licitaciju započinje djelitelj, a nakon njega redom igrači s njegove lijeve strane. Pravilna licitacija osigurava daljnje uvjete za kvalitetno odigravanje. Sve o principima, pravilima, izračunu i nagradnim bodovima možete doznati ako iskoristite Dubrovnik last minute ponudu te požurite u Mline na jedan od zanimljivijih kartaških turnira.

Jesenski odmor

Ukoliko odlučite posjetiti hotel u Mlinima, koji se nalazi u neposrednoj blizini grada Dubrovnika, zaigrajte igru, ali odvojite i dovoljno vremena kako biste upoznali Grad i okolicu. Jesenske boje u suncem okupanom morskom okruženju neće vas ostaviti ravnodušnim. Bilo da trebate predah od svakodnevice ili posla, ovo je mjesto i mogućnosti koje vam se pružaju idealno za odmor. Upoznajte povijest, legendu mjesta, znamenite građevine, prekrasno prirodno okruženje i mediteransku klimu koja je jedinstvena na jadranskoj obali. Dio vremena za igru, dio vremena za druženje s obitelji i razgledavanje svakako će nadoknaditi izgubljenu energiju te vam osigurati ugodnu zimu.

Leave a Reply