Jesen u Dubrovniku i Mlinima za odmor iz snova

Iako je jesen kalendarski stigla, temperature zraka i mora ostale su vrlo visoke te tako privlače mnoge turiste u Mline i Dubrovnik. Last minute ponuda vrlo je raznolika, stoga brzo izaberite svoj idealan odmor u posezoni te uživajte u ovoj atraktivnoj destinaciji.

Smještaj u Dubrovniku po pristupačnim cijenama

I dok su neki već zaboravili da su bili na godišnjem odmoru, drugi čekaju jesen kako bi odmorili od poslovnih i svakodnevnih obaveza bez stresa, gužvi te po pristupačnijim cijenama koje pružaju hoteli u Dubrovniku. Naime, mnogi hoteli svojim gostima daju i do 50 posto niže cijene smještaja nego u srcu sezone, čime mjesec rujan postaje idealan termin za ljetovanje. Pored nižih cijena, gradske gužve prisutne u udarnim mjesecima već se početkom devetog mjeseca smanjuju budući da turisti odlaze svojim kućama, djeca kreću u školu, a lokalno stanovništvo intenzivno kreće za svojim obvezama. Plaže su manje posjećene, pa gosti posezone mogu uživati i odmarati uz šum mora i zvuk galebova. Poseban odmor osigurava smještaj u Mlinima, u udobnim sobama i apartmanima, u mediteranskom vrtu te na uređenim plažama i okolnim šetnicama. U predivnom prirodnom okruženju mjesta, nedaleko od Dubrovnika, svaki će gost skupiti energiju potrebnu za obveze i radne zadatke koji ih čekaju u novoj godini.

Posebna ponuda u posezoni

Mnogi hoteli u Dubrovniku za svoje su goste u jesen pripremili raznovrsne sadržaje kako bi njihov boravak bio ispunjen i zanimljiv. Ako rezervirate smještaj u Mlinima u listopadu, možete iskoristiti posebne ponude iz Gurmanskog ili Wellness paketa, u kojima uz udoban smještaj možete kušati sve okuse Dalmacije u konobi Astarea te uživati uz kavu i slastice u Piano baru s prekrasnim pogledom na more i zalazak sunca, kao i odmoriti u wellness oazi uz masažu, saunu, fitness i unutarnji bazen. Uz posebne ponude, šetnja uz more i šetnicama u mediteranskim vrtovima uz masline i rječice koje teku kroz mjesto opustit će vas kako biste iskoristili svoj godišnji odmor na jedinstven način.

Razgledavanje znamenitosti

Grad Dubrovnik i Dubrovačka rivijera sadrže mnoštvo znamenitosti zanimljivih za razgledavanje, za što je naprigodnija posezona i ugodne temperature do 30 stupnjeva. Upoznavanje primjerice starih gradskih zidina u ljetnim je temperaturama pravi pothvat, dok je u ovo vrijeme idealna šetnja povijesnim stazama te način razgledavanja okolice s predivnim pogledom na otvoreno more. Stara gradska jezgra obiluje monumentalnim spomenicima i građevinama koje možete razgledati u svako doba te kupiti suvenire koje ćete sa zadovoljstvom ponijeti svojoj obitelji i prijateljima. Nakon šetnje i kupovine svakako ćete kušati i tradicionalne dubrovačke specijalitete koje će vam pripremiti vrsni kuhari po staroj recepturi. Morski plodovi na tanjuru, ugodna atmosfera i povijesni štih zasigurno će vam ostati u pamćenju zauvijek.

Leave a Reply