Obiteljski odmor u prelijepim Mlinima i Dubrovniku

Pri izboru destinacije za odmor sa svojom obitelji nerijetko se u obzir uzimaju posebne ponude koje nude hoteli u kojima će odsjesti, ponuda u okolici hotela te mogućnosti i aktivnosti za druženje. Iako je ljetna sezona prošla, vrijeme u posezoni i raznovrsna ponuda karakteristična je za grad Dubrovnik. Last minute programi su vrlo raznoliki, pa razveselite svoje najdraže izletom u ‘biser Jadrana’, kako nazivaju ovaj grad.

Smještaj u Mlinima

U neposrednoj blizini grada Dubrovnika smješteno je slikovito mjesto Mlini idealno za odmor s obitelji. Ukoliko rezervirate smještaj za minimalno pet noćenja, utoliko možete iskoristiti posebnu ponudu koju vam je pripremio hotel Astarea u Mlinima. Naime, hotel je smješten u predivnoj netaknutoj prirodi i mediteranskom vrtu. Okolica je upotpunjena dugim plažama i šetnicama uz more u kojima možete uživati sa svojom obitelji te iskoristiti slobodno vrijeme u opuštajućem okruženju. Uz posebnu ponudu za ovaj poseban odmor osigurat ćete smještaj u dvije susjedne sobe spojene vratima. Djeca do 12 godina imaju besplatan smještaj ako spavaju s roditeljima u sobi, što je dodatna pogodnost koju pruža ovaj hotel u Mlinima.

U ovoj posebnoj ponudi, najmlađi članovi obitelji imaju priliku pridružiti se animacijskom timu hotela te u Klubu za djecu sudjelovati u bogatom programu za igru i ianimaciju. S drugom djecom i uz stručne i vedre članove timu provest će vrijeme korisno i zabavno. Također, djeca zabavu mogu pronaći i u Mini Discu koji je organiziran svaku večer na terasi hotela gdje mogu plesati i međusobno se upoznavati. Za to vrijeme, roditelji mogu uživati u predivnoj prirodi okolice hotela ili u samom hotelu te unutarnjem bazenu s morskom vodom ili vanjskoj terasi.

Obiteljski ručak u restoranu s pogledom na more

Kada se izabere hotel, odnosno smještaj u Dubrovniku, važno je da isti u svojoj ponudi ima tradicionalnu dubrovačku gastronomsku ponudu kako bi mogli kušati sve specijalitete koji se pripremaju na ovom području. Ovaj hotel u Mlinima je u sklopu svoje obiteljske ponude, pored udobnog smještaja, osigurao i buffet doručak te ručak u konobi Asatrea. U ovom A la carte restoranu možete kušati razne riblje ili mesne specijalitete, koje će vam priremiti vrhunski kuhari po tradicionalnoj recepturi. Desert možete degustirati na Piano baru, gdje će vas dočekati slastice iz takozvanog Marijinog slatkog kutka. Kolači i slastice pripremljeni su po domaćoj recepturi, a hotel ponosno preporučuje krostate i štrudle. Blizina mora i mirisi iz okolnog mediteranskog vrta upotpunit će cjelokupni dojam te ručak učiniti zanimljivom gastronomskom pričom, ukusnom za vas i vaše najmlađe.

Ako na odmor s obitelji dolazite automobilom, ovaj vam je hotel osigurao parking ispred samog hotela. Također, poželite li provjeriti e-mail ili jednostavno ‘surfati’ internetskim stranicama na recepciji hotela osiguran vam je WiFi. U konačnici, rezervacijom smještaja u Mlinima, osigurali ste sve što vam je potrebno za petodnevni odmor. Provedite ga u predivnom okruženju i prirodi te s različitim aktivnostima koje se nude u okolici hotela, ali i Dubrovniku koji je tek nekoliko kilometara udaljen od ovog živopisnog mjesta.

Leave a Reply