Vjenčanja dubrovnik

Romantično vjenčanje u Dubrovniku kao ispunjenje sna

Vjenčanje se svakako ističe kao jedan od najljepših dana u životu. Iskazivanje bezuvjetne ljubavi pred svojim najbližima označava poseban trenutak, a jedno od najvažnijih pitanja koje se nameće, ako radite svadbu, je gdje ugostiti svoje prijatelje i rodbinu koji će s vama proslaviti ulazak u zajednički život.

Ukoliko maštate o romantičnom vjenčanju, grad Dubrovnik je pravi odabir. CNN je među top deset idealnih destinacija za prošnju uvrstio upravo ovaj grad, a isto se može reći i za samo vjenčanje. Mnoštvo je lokacija na kojima možete izreći svoje sudbonosno ”DA” te ovjekovječiti savšen trenutak. Bilo da izaberete Stari Grad i njegove zidine ili Stradun, bilo da izaberete okolna mjesta ili otočić Lokrum vaše će vjenčanje u Dubrovniku postati bajka koju ćete pričati do kraja života. Romantičan obred uz more i zalazak sunca potaknut će u vama poseban osjećaj ispunjenosti, a ljubav koju širite obuzet će vašu obitelj i prijatelje s kojima ćete slaviti u istom okruženju.

Dubrovnik weddings

Organizacija vjenčanja u Dubrovniku

Nakon odluke o pripremi svadbe, mladence čeka iscrpan posao organiziranja same ceremonije vjenčanja te svih popratnih detalja. Mladenke, uz pomoć svojih kuma, biraju vjenčanice o kojima maštaju cijeli život, dok mladoženje izabiru smokinge u kojima će dočekati svoju djevu u bijelom. Iako je vjenčanje najljepši trenutak za mladence, oni veliku pažnju posvećuju svojim gostima. Odabir pozivnica, zahvalnica, cvijeća za uređenje dvorane, menua za goste u samoj dvorani, glazbe i drugih popratnih sadržaja koji će samo vjenčanje i svadbu učiniti posebnim, samo su dio cjelokupne priče.

U svemu vam može pomoći hotel Astarea koji osigurava savršenu organizaciju i nezaboravan dan prilagođen svim vašim željama. Za manje i intimnije vjenčanje pripremljene su manje dvorane ugodnog ambijenta za sve čarobne trenutke koje ćete proživjeti svojim svadbenim slavljem. Ukoliko se odlučite za veće vjenčanje, Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel nudi veće dvorane za prostranu zabavu vaših uzvanika.  Osim ugodne atmosfere, uzvanici će uživati u vrhunskim gastronomskim delicijama koje će pripremiti profesionalno osoblje hotela.

Vjenčanje u Dubrovniku time postaje avantura koja mladencima i njihovim najbližima pruža  romantičnu atmosferu uz zvukove morskih valova, rapsodiju okusa osiguranu specijalitetima dubrovačkog podneblja te zabavu u ugodnom okruženju.vjenčanja dubrovnik

Leave a Reply