Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel, meeting rooms

Congress Tourism in Dubrovnik

Dubrovnik, the Pearl of Adriatic, is town of rich history and cultural heritage protected by UNESCO. The whole Old Town is like a living museum, with something interesting to see at every corner. Thanks to its uniqueness and mild climate Dubrovnik become a world known touristic destination.

dubrovnik dessert rozata

Gastronomske delicije uz smještaj u Dubrovniku

Rezervirajući smještaj u Dubrovniku, u hotelima Astarea ili Mlini, možete uživati u vrhunskoj gastronomskoj ponudi koju će vam osigurati restorani smješteni uz kristalno Jadransko more s jedinstvenim pogledom. Dubrovačka kuhinja vrlo je raznolika i jednostavna te se temelji na prirodnim namirnicima i mediteranskim okusima, stoga ćete zasigurno uživati u ponudi. Gdje jesti u Dubrovniku? U…

trsteno

Kulturna i prirodna baština: Arboretum Trsteno

Davne 1948. godine, na ladanjskom posjedu dubrovačke plemićke obitelji Gučetić-Gozze, osnovan je Arboretum Trsteno – jedini arboretum na hrvatskoj obali te najstariji arboretum na svijetu. Ako ste rezervirali smještaj u Dubrovniku za ovogodišnje ljetovanje, odvojite jedno popodne i posjetite ovaj jedinstveni spomenik vrtne arhitekture s bogatom poviješću, znamenitostima i egzotičnim biljkama iz raznih dijelova svijeta….

Ojačajte svoj tim u neformalnom druženju izvan ureda

Mnoge tvrtke u današnje vrijeme organiziraju neformalna druženja zaposlenika. Desetljećima su takva druženja bila prisutna u obliku sindikalnih izleta, dok je team building danas sve češći pojam kojim mnogi poslodavci žele potaknuti svoje zaposlenike da se opuste, ali i motiviraju za daljnji rad. Svaka tvrtka koja iole drži do sebe barem jednom godišnje organizira zajedničke…

Dubrovnik kao fantastična ljetna pozornica

Hoteli u Dubrovniku već nestrpljivo očekuju svoje goste, s mnogobrojnom i raznolikom ponudom za uživanje u godišnjem odmoru. Uz već poznatu turističku i gastronomsku ponudu, Dubrovnik kao grad kulture i kazališta, već tradicionalno ljeti nudi iznimna događanja, koja se odvijaju u velikim zanamenitostima, ali i gradskim ulicama. Još niste rezervirali svoj smještaj?