Ville Mlini su novo vrhunsko odredište u Dubrovniku

Topli i dugi proljetni dani podsjetnik su da je vrijeme za rezervaciju ljetovanja u Dubrovniku, jednoj od najljepših destinacija svijeta. Uz kristalno čisto more, prekrasnu prirodu i jedinstvene znamenitosti, Dubrovačka je rivijera postala bogatija za još jednu posebnost koja će vam osigurati savršeno ljetovanje – Ville Mlini.

Smještaj u mediteranskom vrtu uz more

Ville Mlini i Villa Lučić nova su ponuda Hotela Dubrovačka Rivijera u 2013. godini, a smještene su u mjestu Mlini, u neposrednoj blizini postojećih hotela Mlini i Astarea. Uz četiri zvjezdice kategorizacije i prekrasan mediteranski vrt te neposrednu blizinu mora, pružaju jedinstven smještaj u Dubrovniku. Izabrati možete 36 apartmana veličine do 49 četvornih metara s privatnom terasom ili prostranu Villu Lučić veličine 172 četvorna metra. Uređenje interijera u mediteranskom stilu sjedinjuje se s eksterijerom te osigurava jedinstvenu priliku odmora u kojoj ćete uživati. Apartmani se sastoje od spavaće sobe, dnevnog boravka sa sofom na razvlačanje te kuhinjom i lagovaonicom. Uz udoban smještaj i kupaonske kozmetičke potrepštine, opustiti se možete uz LCD televizor s velikim izborom satelitskih programa, a popratni sadržaji poput telefona s direktnom linijom, sefa ili klima uređaja upotpunit će cjelokupni dojam.

Posebna ponuda za ljetovanje u Dubrovniku

Budući da je riječ o novoj ponudi smještaja u Mlinima, možete iskoristiti posebnu ponudu uz 25 posto popusta za rezervaciju. Ako odlučite svoj godišnji odmor provesti na ovoj jedinstvenoj lokaciji, možete uživati i u drugim pogodnostima poput vrhunskih gastronomskih delicija u konobi Astarea, Piano baru, lounge baru i restoranu Studenac na plaži ili Pivnici & Pizzeriji. Kako bi zadovoljili svačiji ukus, vrhunski kulinarski stručnjacu pripremit će mesne i riblje specijalitete koristeći tradicionalne dubrovačke recepture. Uz prekrasnu okolicu i netaknutu prirodu ovog dubrovačkog mjesta, jedinstvene delicije upotpuniti će vaš dojam. Nakon odmora i popratnih sadržaja koje su osigurali Hoteli Dubrovačka Rivijera, gosti Villa Mlini mogu kratkom vožnjom posjetiti Stari grad Dubrovnik, gdje unutar gradskih zidina mogu uživati razgledavajući znamenitosti i proučavajući zanimljivu povijesnu priču. Duh romantičnog i kulturno bogatog grada djelovat će na vas pozivajući vas da se iznova vratite.

Iskoristite jednu od first ili last minute Dubrovnik ponuda i rezervirajte svoj smještaj u Mlinima, pitoresknom mjestu u blizini grada Dubrovnika koje će vas oduševiti. Uz udoban i jedinstven smještaj u Villama Mlini te posebnu ponudu i popratne sadržaje, godišnji odmor će osigurati posebno iskustvo koje ćete poželjeti ponoviti i iduće sezone. Rezervirajte jednu od ponuda te pripremite svoje kovčege budući da je ljetovanje ”pred vratima”.

Leave a Reply